Viewed 54 times 0 Answers
0
وقت همگی خوشان اینجا کسی هست که در خصوص پذیرش تحصیلی افراد ناشنوا در مقطع ارشد اطلاعات داشته باشه ؟! من به خاطر آزمون زبان هنوز تکلیفم مشخص نیست حتی اساتید آزمون های دولینگو هم اطلاع ندارن وضعیت افرادی مثل من چطور میشه برای امتحان زبان
2021-09-14 04:40:00 Canada ویزا #در مقطع ارشد
Similar Question:
#در مقطع ارشد

من افراد زیادی دیدم الان مثلا دارن دکترا میخونن بعد میرن برای ارشد مجدد خارج اپلای میکنن من حالا سوالم اینه به نظرتون بهترین موقع برای اپلای کردن برای کانادا در مقطع ارشد هست یا دکترا کدومش بهتره برای هم پذیرش هم گرفتن فاند؟؟؟
2021-08-31 14:19:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا

، کسی هست که با تغییر رشته در مقطع ارشد پذیرش گرفته باشه نمونه SOP یا motivation letter میخواستم????
2021-09-16 05:00:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا

آیا رشته های که به صورت پارت تایم هست و در مقطع ارشد رو گرفتن ویزا تاثیر دار؟ یعنی احتمال ریجکتی دار یا فرقی نمکین؟
2021-09-29 02:40:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا

وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada

اینجا کسی هست که به زودی داره میره ایران یا کسی رو می شناسید که به زودی بره ایران؟ من شاید لازم بشه داوری کرونا بفرستم برای فامیل مون، تو ایران این دارو نیست.
2021-09-03 09:31:00 #Canada

کسی هست که ویزای post graduate work permit یا open work-permit از هر نوعی رو به شکلی paper based اقدام کرده باشه برای تمدیدیش؟ از وقتی از طریق پست رسیده دستشون چقدر طول کشید تا ایمیل بگیرید که مدارک رسیده دستشون و بتونید link کنید به اکانت انلاینتون ؟ و چقدر طول کشید که خود work permit رو بگیرید؟ خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
2021-08-29 13:06:00 #Canada

طبق فایل راهنما گفته شده در کاورلتر همراه از تای ملکی هم صحبت بشه، اگر مدارک و اسناد را در کلاینت اینفو نفر اصلی گذاشته باشیم، باز لازم هست که در کلاینت اینفو همراه هم بگذاریم؟
2021-09-07 11:12:00 #Canada